1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ואת התבלינים למעט המלח ומערבבים. מטגנים עד להשחמה כחמש דקות. לפני שמכבים את האש, מוסיפים את המלח, מערבבים ומניחים לצינון.
2. מחממים את התנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית 20X30 בנייר אפייה ומשמנים אותו.
3. טורפים בקערה 3 ביצים עם המלח. מוסיפים את הגבינה הלבנה ואת המיונז, מערבבים לבלילה אחידה.
4. מוסיפים את הפרמזן ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים רק עד להטמעה.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה. מסדרים מעל את הפטריות ואופים 20-30 דקות, עד להשחמה.
6. כחמש דקות לפני שהמאפה מוכן, מערבבים בקערה את הפטרוזיליה, השום ושמן הזית. מוציאים את המאפה מהתנור ומפזרים מעליו את התערובת בשכבה אחידה. מחזירים לתנור ומסיימים את האפייה. המאפה מוכן כאשר קיסם הננעץ במרכזו, יוצא נקי.