הי, אני לנה בת 32 מרמת גן, אמא לאלייה ובת זוגו של ולרה... ואני מאוהבת באוכל. כל דבר הקשור באוכל מעניין ומלהיב אותי, החל ממתכון לעוגה בחושה משני מרכיבים וכלה בבישול מולקולרי שאין לי אומץ לנסות בבית. לרוב אני מבשלת משהו באמצע, שמשתלב בתוך ה"עקרונות" שלי: מינימום קניוות, מינימום מאמץ ומקסימום טעם. עד היום למשל הכנתי בצק כרוך רק פעמיים ורק בשביל האתגר שבכך. המאפים שאפיתי ממנו יצאו מעולים, אבל הצורך לבצע את השלבים בדייקנות יצרו אצלי את התחושה שאני עובדת אצלו. מאז דיינישים וקראנצ' קונים רק אצל האנשים שבאמת עובדים בזה.
אבל זה לא אומר שלא כדאי לנסות דברים שנראים מופרכים במבט ראשון (ושני). אני מקווה שהבלוג שלי יעשה בדיוק את זה - יגרום לכם להכין דברים מעניינים שלא חשבתם לנסות.
נ.ב הכול נוסה על אנשים אמיתיים ששרדו בשביל לספר רק דברים טובים.