1. שוטפים ומייבשים היטב את פילה הדג. אם משתמשים בפילה קפוא, סוחטים ממנו את כל הנוזלים ואז מייבשים במגבות נייר. אם אתם לא אוהבים טעם "דגי" כדאי להיפטר מהחלקים החומים, חלקי שומן וכל מה שהוא לא פילה דג נקי. פורסים את הפילה לקוביות בינוניות בעובי 2 ס"מ ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים בידיים עד לפיזור אחיד של התבלינים. מניחים לרבע שעה לספיגת טעמים.
3. מחממים ווק או מחבת גדולה ועמוקה על להבה הכי חזקה. מעברים את הדג והבצל המתובלים ומפזרים לשכבה אחידה. מטגנים 5 דקות על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם.
4. מנמיכים את האש, מכסים ומטגנים 5 דקות נוספות, עד שהדג מוכן. מגישים חם עם פיתות וטחינה.