1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית פיירקס.
2. מבשלים את הפסטה מחצית מהזמן הרשום על החבילה. מסננים ומעבירים לקערה.
3. מחממים שמן במחבת ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה, כעשר דקות. מוסיפים לקערה עם הפסטה.
4. מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הציפוי, מערבבים, מעבירים לתבנית ומיישרים.
5. אופים בתנור 40-50 דקות, עד שהמאפה משחים יפה מלמעלה. בעשר הדקות האחרונות מפזרים את הגבינה המגורדת ומחזירים לתנור, עדיף בחלקו העליון. מוציאים ומגישים חם.