1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל כ-10 דקות, עד להשחמה. מוסיפים את האפונה והגזר, השום, המלח והפלפל ומערבבים.
3. מוסיפים את השמנת ומביאים אותה לרתיחה עדינה.
4. מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים היטב, מבשלים כדקה עד להסמכה ומורידים מהאש. מעבירים לקערה ומניחים בצד להצטנן.
5. מוספים את הסלמון המפורר, החרדל, השמנת והשמיר לקערה עם האפונה והגזר, מערבבים עד לאיחוד.
6. פורסים את בצק העלים על נייר האפייה שבתבנית. מניחים את תערובת הסלמון במרכז הבצק ומיישרים כך שהמלית תיצור מלבן פנימי במרחק של כשתי אצבעות משולי הבצק.
7. בעזרת סכין, עושים חתכים (שלא מגיעים עד המלית) לאורך הצלעות הארוכות של המלבן. מקפלים את הקצוות הקצרים על המלית וסוגרים את הרצועות שחתכנו אחת על השנייה (כמו צמה).
8. מורחים את המאפה בביצה טרופה ואופים 30-40 דקות בתנור עד שהמאפה שחום. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.