1. מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל כרבע שעה, עד שהוא שחום. מניחים לו להצטנן מעט.
2. מניחים בקערה את הבצל ואת יתר המרכיבים למעט השמן לטיגון. מערבבים ולשים היטב לתערובת אחידה. מכסים ומניחים במקרר לשעה.
3. מחממים את השמן לטיגון בסיר עמוק או בווק. מכינים צלחת עם מגבות נייר, לספיגת השמן. השמן חם מספיק כאשר עולות בועות קטנות מכף עץ שמכניסים לשמן.
4. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומכניסים אותם לשמן החם. אל תעמיסו על הסיר/הווק, כדי לשמור על הטמפרטורה של השמן. מטגנים כל כדור 3-5 דקות מכל צד, מוציאים בכף מחוררת לצלחת שהכנתם. מגישים חם.