1) מחממים את התנור לחום גבוה. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2) מניחים את קוביות הבטטה בתבנית, בוזקים מלח ומטפטפים שמן זית. מערבבים עד כל הקוביות מצופות. אופים בתנור כ-20 דקות, עד שהבטטה רכה. מוציאים ומצננים.
3) מחממים מחבת יבשה, מפזרים את שני סוגי הגרעינים בשכבה אחידה וקולים אותם כ-10 דקות על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב. כשהגרעינים מתחילים להשמיע קולות פצפוץ, מכבים ומצננים.
4) מפרידים את העלים של עשבי התיבול, קוצצים אותם דק ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב ומגישים מיד. אפשר לשמור בכלי אטום במקרר, עד יום.