1) מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
2) מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
3) מניחים את קוביות הדלורית בתבנית, מתבלים במלח, פלפל, שום וטימין. יוצקים את השמן ומערבבים עד שקוביות הדלורית מצופות. אופים בתנור רבע שעה או עד שהיא רכה. מוציאים ומצננים. לא מכבים את התנור, מורידים את החום ל-180 מעלות.
4) מחממים מעט שמן בווק גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות עד שהוא מתרכך. מוסיפים את התרד ומערבבים. כאשר התרד קמל, מכבים את האש ומניחים בצד עד שהוא מתקרר.
5) שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט הביצה להברשה והשומשום, מערבבים.
6) פותחים את הבצק, חוצים אותו לשני חלקים שווים. מניחים מחצית מהמלית על חלק אחד ומשטחים אותה על הבצק. משאירים את הקצוות נקיים. סוגרים את הבצק לגליל/שבלול ומהדקים את הקצוות. חוזרים על הפעולות עם מחצית הבצק השנייה. מגלגלים כל חצי לצורת שבלול לא הדוק מידי ומניחים בתבנית עגולה או מסובבים לצורת בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק.
7) מברישים בביצה טרופה ובוזקים שומשום מעל. אופים כ-40 דקות בתנור, עד שהתחתית של הבצק שחומה גם היא.