לרוב הוא מדבר ואני מקשיבה, סקרנית ופעורת פה. כולו משולהב ברצון שלו ללמד אותי את מה שהוא יודע, אבל אני יודעת שבשרוולו יש כמה טיפים סודיים שהוא לא מראה לאף אחד. בדיוק כמו שמישהו מבקש ממך מתכון שווה לעוגיות, את חולקת את המתכון בשמחה ורק שוכחת לציין קורט מלח וחצי כפית קפה, כי זה מה שיבדיל את העוגיות שלך. ובכל זאת, בכל פעם שהוא מחליט להגיע, אני מתייצבת, ושנינו יודעים שאני הרבה יותר מתרגשת לראות אותו כי גם עם הסודות יש לי עוד הרבה מה לגלות.
אנחנו ככה כבר יותר מעשר שנים. הוא מגיע מתי שבא לו ואני לא יכולה לחכות ללמוד ממנו עוד. אחרי 20 דקות הוא נעלם ואני סופרת את הטריקים החדשים שלמדתי ומתייקת אותם בקפדנות אצלי. היום, בלי טיפת בושה אני יכולה להגיד שרוב מה שאני יודעת התחיל שם, כשהוא בישל בעירום ואני הייתי היחידה בעולם שהצליחה לשרוף ספגטי. תודה ג'יימי, סליחה שהעתקתי את הסלט.
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כרבע שעה, עד שהוא שחום. מעבירים לקערה גדולה.
2. מרתיחים מים בקומקום, יוצקים לסיר ומוסיפים את השעועית. מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות. מסננים ומוסיפים לקערה עם הבצל
3. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
4. מגישים חמים או קר. אפשר לשמור במקרר במיכל אטום כשלושה ימים.