1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה.
2. מרסקים במעבד מזון את התפוח, הגזרים ואת הקישוא למחית. אם אין מעבד מזון, אפשר לגרד על פומפייה דקה.
3. מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה ואת המלח. מניחים בצד.
4. בקערה אחרת, טורפים היטב את הביצים יחד עם הסוכר. מוסיפים את השמן וטורפים שוב לבלילה אחידה.
5. מוסיפים את הרסק לתערובת הביצים ומערבבים. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לאיחוד.
6. אופים בתנור 40-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט יבש.