1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. טוחנים עלי דפנה וגרגירי פלפל במטחנת תבלינים. אם אין מטחנה בבית, אפשר לבקש שיטחנו לכם בחנות תבלינים. תשמרו את האבקה בשקית אטומה ותשתמשו בה כמה שיותר מהר. מערבבים את אבקת עלי הדפנה והפלפל עם שום כתוש ומלח.
3. פורסים את הנתח על נייר אפייה ומורחים עליו את תערובת התבלינים. משתדלים להחדיר אותה כמה שיותר פנימה. מגלגלים את הנתח לגלילה הדוקה וקושרים בחוט שפגט. אם אין חוט, לא חייבים לקשור, אך הקשירה תשמור על צורת הגלילה.
4. מגלגלים את הנתח בתוך נייר אפייה. מגלגלים את הנתח העטוף בתוך נייר אלומיניום ומהדקים היטב. אופים בתנור כשעה.
5. מכבים את התנור ומניחים לנתח לעמוד בו כרבע שעה. משחררים מהעטיפות, פורסים ומגישים.