1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. המילוי: מחממים את השמן בווק גדול, מקפיצים את הירקות, השום ואת הטימין כ-5 דקות.
3.מוסיפים את שאר חומרי המילוי, מערבבים ומקפיצים כשתי דקות נוספות. מורידים מהאש ומניחים בצד להצטנן.
4. הדג: פורסים את הפילה לאורך (כמו לחמנייה לסנדביץ'). פותחים את הפילה כמו ספר ובוזקים מעט מלח ופלפל.
5. מסדרים את המלית בתוך הפילה ומהדקים את הסגירה עם פרוסות סלמון מעושן.
6. מרטיבים נייר אפייה, מניחים את הפילה בקצה ומגלגלים אותו. סוגרים את הקצוות ומגלגלים עד הסוף לגלילה הדוקה. אם רוצים לשמור על הצורה, כדאי לקשור את הפילה בחוט שפגט. מניחים בתבנית.
7. אופים בתנור שחומם מראש כרבע שעה. מוצאים, מניחים לפילה לעמוד כמה דקות, מורידים את העטיפה ופורסים.