אוהבי חמאת בוטנים התפקדו! הגיע הזמן לשלב את הממרח הנהדר הזה במנות מלוחות, במנות עיקריות, בסלטים ובמה לא? זה נכון שהוא נפלא בעוגיות, פרליני שוקולד או סתם מרוח על פרוסת לחם קלוי בשידוך לריבה חמצמצה (סליחה אם אני מזילה ריר). אבל הגיע הזמן לאמץ את הדרכים האסייתיות ולהכיר לו את הדגים, את העוף ואת המרק. מה יש? מזמן חצינו את הקו עם ממרחים אחרים: יש טחינה בגלידה, שקדיה ברוטב וקפה נמס במיונז, תסמכו עליי, ראיתי במו עיני. ואם לא עלי, אז תשאלו כל תאילנדי והוא יסכים שייצא לכם נהדר.