- טוחנים במעבד מזון לימון כבוש, פפריקה, פלפל שחור, שום, שמן זית ומלח, לתערובת אחידה.
- שוטפים ומייבשים היטב את העוף ומניחים אותו בתבנית. מורחים את העוף בתערובת שטחנו במעבד מזון ומשתדלים להכניס כמה שיותר מהתערובת מתחת לעור, במיוחד באזור החזה והירכיים. מניחים לעוף לעמוד כשעה לפחות. אם משתמשים בעוף שלם, מניחים אותו עם החזה למטה בתבנית.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרטיבים נייר אפייה ומקמטים אותו בידיים לכדור. פורסים את הנייר הרטוב על התבנית עם העוף ומהדקים אותה לשוליה.
- אופים בתנור כשעה וחצי. בחצי שעה האחרונה מורידים את נייר האפייה ומעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות. העוף מוכן כאשר הוא שחום והנוזלים הניגרים ממנו שקופים.
* התוספת בתמונה היא אורז עם איטריות: מטגנים כוס איטריות בשמן. מוסיפים כוס אורז ומלח. מערבבים ומטגנים עוד שלוש דקות. מוסיפים שתי כוסות מים רותחים ומכסים. מבשלים על אש קטנה 11 דקות על השעון. מאווררים, ממליחים ומגישים לילדים שמכורים לאיטריות בעוד שאתם רוצים שיאכלו אורז.