זאת בדיוק העונה בה כולם מסביב אופים עוגות גבינה ולא רק עוגות, קישים, גביניות, בורקיטס ועוד יצירות לבנות וחמצמצות. אבל אצלנו ממשיכים בנוהל: חסל סדר גבינה לבנה. הפיצקית, שהיא השולט האמיתי בבית מחרימה אפילו את המיונז, בבת עינו של החצי. וגם החצי בעוונותיו מעדיף מנות בעלות קשת טעמים שוקולדית בעיקר. כך נותרת, חובבת טבורוג שכמוני כמיעוט מקופח. נכון, אם אכין עוגת גבינה לתפארת, אוכל לחסלה לגמרי לבדי. אולם החסרון הבולט כאן הוא בזה שאכן אחסל אותה לגמרי לבד.
טונה זה עניין אחר. על מנות טונה תמיד יהיו לי מתחרים. הם אוהבים אותה במרק, בפשטידה, בסלט ובמקרה הגרוע מכל: מסוננת בתוך פיתה עם קטשופ. עד כדי כך שאני מתחילה לשקול ברצינות לרכוש אריזות משפחתיות. לכן כשהציעו לי להכין משהו טעים עם טונה מתובלת, לא חשבתי פעמיים, שהרי ידוע לי מראש שהכול יחוסל עוד לפני שיתקרר. ואכן היה כך. היעד הבא: למצוא מישהו שמחלק תבניות מאפינס פוטוגניות.