- טורפים ביצה בקערה עם מזלג.
- מוסיפים בננה בשלה ומועכים אותה לתוך הביצה. מערבבים היטב עד שיש בלילה אחידה.
- מחממים שמן קוקוס/חמאה במחבת.
- יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים אותה על אש בינונית נמוכה. חשוב להמשיך ולטגן על הצד הראשון עד שהפנקייק מבושל כמעט כולו (הבלילה למעלה כבר לא נוזלית). הופכים בזהירות לצד שני ומטגנים עוד כשלוש דקות.
* הבלילה מספיקה לפנקייק גדול אחד או לכ-10 פנקייקס בגודל ביס. למרות הטירחה, יותר קל לטגן ולהפוך את הפנקייקס הקטנים.
** הפנקייק טעים כשלעצמו אבל שדכו אותו לרוטב שעשוי מתותים טריים טחונים עם ממתיק ווניל, מעט דבש/מייפל ופירות טריים ותקבלו ארוחת בוקר משודרגת.