כל אחד משוגע למשהו. אחד מיישר מגבות התלויות בחוץ לייבוש כדי למנוע מהשכנים לדבר סרה. שני מקפיד על פגישות עם שיננית בגלל טראומת ילדות מרופא שיניים. אצלי השיגעון מתעורר למראה אריזות אוכל מוכן במקפיא. שקית בודדה של פלמיני לא תצליח לערער אותי, חבילת נקניקיות בסך הכול תגרום לעין שלי לקפוץ בעצבנות (וכנראה שלא אגיד דבר) אך אריזות שניצלים למיניהן הופכות אותי ללוחמת קולנית בחומרים משמרים ותוספות טעם וריח.
עם כל הטירוף, מידי פעם אריזה כזאת חודרת את האבטחה הקפדנית בכניסה למקרר. המבריח, העונה לשם "חצי" בתמימותו חושב שכך הוא מקל על חיי ובעצם דואג לארוחת ערב לגיטימית. לשווא ניסיתי להעמיד אותו על טעותו, האריזות הוסלקו ואף הפכו מגוונות יותר.
כל שנותר לי הוא להילחם בפולשים בשטח שלהם: רוצים שניצל דק, קריספי ומתובל? הא! שלי דק יותר, פריך יותר ומתובל הרבה יותר טוב. רוצים בורקס? שלי ממולא בדיוק במילוי הזה שאתם אוהבים! קציצת תרד? טוב, אולי זה לא קציצה אבל זה הרבה יותר טעים ויש בו גבינה אמיתית. שניצל תירס? אתה על הכוונת שלי עכשיו.
* הכי טעים להכין את המאפה בתבנית 20*30 ס"מ - כך המאפה יצא דק ואפוי היטב. עם זאת אפשר בהחלט להכין בתבנית אינגליש קייק או תבנית לחם ואז זמן האפייה עולה ברבע שעה.
** למאפה קרמי ומושחת יותר משתמשים בקוטג' 5% או 9%, בגבינת פטה 18% ובשמנת מתוקה. אם רוצים מאפה עם פחות קלוריות אפשר להשתמש בקוטג' 3%, בפטה עם אחוזי שומן נמוכים ובשמנת לבישול.