שתפו:

פשטידת טונה

דגים

ללא פחמימות

יותר מהר מלהזמין פיצה

חיפוש מתכונים:

הכי קל בעולם: פשטידה נפלאה מ-6 מרכיבים פשוטים שמכינים ב-6 צעדים פשוטים עוד יותר. והנה שוב, הסוד טמון בגבעת בצל מטוגן שחום, כי אין יותר טעים מזה. 

מרכיבים:
  • 2 קופסאות טונה בשמן או במים
  • בצל גדול מאוד
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 3 ביצים
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון ולשימון התבנית
  • גמבה לקישוט
הכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית.
  2. קוצצים בצל גדול או שניים קטנים לקוביות קטנות, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כרבע שעה, עד שהוא שחום. מניחים בצד להתקרר.
  3. מסננים היטב טונה מהמים/ שמן וסוחטים. מעבירים את הטונה לקערה. מוסיפים לקערה גבינות, ביצים ותיבול. 
  4. מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הגבינות ומערבבים לבלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו.
  5. פורסים גמבה לרצועות ארוכות ודקות - אם לא אוהבים גמבה אפשר להשתמש בעגבניות. מסדרים את הרצועות על הבלילה. ומכניסים לתנור.
  6. אופים כ-50 דקות במרכז התנור.