אנשים טובים, אתם לא אוכלים מספיק דגים! למרות ההמלצות הבריאותיות, הקולינריות והפיננסיות, נראה שמעטים ירשו למשהו שלא עשה קולות פעם להתארח כמנה עיקריות על שולחנו יותר מפעם בשבוע. וחבל! לא כל הדגים הם באותו טעם ולא כל הדגים עולים כמו לוקוס טרי. מה גם שיש עולם שלם של דגים קפואים שהופכים חיש מהר לארוחה נהדרת ללא טירחה מיותרת.
האיסטניסים יעקמו את האף לנוכח ההצעה שלי, דגים קפואים גרועים מבשר קפוא, בשבילם יש להגיש רק סשימי טונה אדומה. אני מעדיפה להתעסק בפתרונות פרקטיים לארוחות הערב אצלנו. אם זה נכנס לתנור תוך עשר דקות הכנה ויוצא ממנו לפני שאני חייבת להכניס את הילדה למקלחת, זה מתכון מנצח. נקודות בונוס אם זה משהו שהיא תאכל וכאן הכול עניין של שיווק: אם לא שמתם לב, סלמון הוא דג מיוחד לנסיכות. למה? כי הוא ורוד, כמובן! נראה נסיכה שמתווכחת עם זה...