לפני כמה שנים, בבלוג אחר, פרסמתי מתכון פשוט ולא מתיימר, של עוף בתנור עם ירקות ומיונז. אחת התגובות שקיבלתי הייתה מליאת תרעומת על שהצעתי להשתמש במיונז ועוד הוספתי חטא על פשע ואפיתי איתו את המנה. עד עכשיו לא מצאתי סיבה מתקבלת על הדעת ולולא טענתו שזה פשוט מעיד על טעם רע, לא הייתי מושפעת מכל הסיפור.
לא נעים להודות אבל חשבתי שיש משהו בדבריו ולמשך זמן מה נמנעתי להוסיף אותו לבישולים חמים. לרוב באמת לא מוצאים מתכונים כאלה ואם כבר בוחרים אחד כזה, אין בעיה לבצע החלפות.
ובכל זאת, הנה לכם מתכון נפלא שכופר בכל שנאמר עד כה. נכון, אפשר להשמיט את המיונז מהמרכיבים, אבל לא כדאי. זה טעים וזאת סיבה מספיק טובה להשתמש בו. ואם הזמנתם לארוחה אניני טעם שבוודאי יתעניינו איך מכינים את הדג הטעים, חייכו ואמרו שזה מרכיב סודי, זה יערב לחיכם עוד יותר.