פעם כשהייתי שואלת את החצי איזה עוגה להכין, התשובה שלו הייתה פשוטה - שוקולד והרבה ממנו. אבל אל תטעו, עוגה בחושה רגילה לא הייתה מספקת אותו והייתה עתידה להתייבש בפינה עד שמרוב ייאוש הייתה קופצת לפח. אצלנו הייתה דרישה למרקמים, איזון בין קלילות לעושר וטעם של שוקולד לא מהול במטרידי חך אחרים. נקודות בונוס התקבלו אם כל זה היה מגיע בצורה מעניינת.
עשרות ביצים ואחוזי קקאו רבים חלפו, עד שמצאנו את הפתרון לחידת העוגה המושלמת: יש בה את הקלילות של קרם השוקולד, העושר של הגנאש, מיעוט מרכיבים והכי חשוב זאת עוגה ללא אפייה וללא בצק שצריך לעמול עליו (ואפילו ללא ביצים). לגבי נקודות הבונוס? תכינו ותשפטו בעצמכם :)