צהרי יום שבת ואנחנו רעבים ומפונקים שכמונו בוהים במקרר מלא ועם זאת מתלוננים שאין מה לאכול. את הפיצקית שיחדנו במרק עוף משובח עם ירקות אך אותנו מרק לא ישביע, הבטן דרשה בשר. שאריות צלי ברוטב פלפלים וזוג קציצות העלו את מועמדותן, אך אנו כאמור מפונקים ומחפשי ריגושים: משהו שהוא לא עוף ולא בקר, ללא פחמימות ועם זאת משביע ובעיקר טעים באופן לא שגרתי שכזה.
אהא! אבקת טנדורי, תבלין נפלא שבקלות מרגש את בלוטות הטעם למפונקים שבינינו, נתח שווארמה שמחכה לתורו וכרוב חתיך ממגירת הירקות הצילו את העניין. ההמתנה הייתה אומנם ארוכה מהרגיל, אבל חשוב להתאמן על דחיית סיפוקים מידי פעם. בכל זאת, תצא לכם מנה נפלאה, באחראיות.
* במידה ואין תבנית פיירקס עם מכסה, אפשר לאטום תבנית רגילה עם נייר כסף. לקראת סוף הבישול כדאי לפתוח את התבנית כדי לתת לנתח להשחים.