איך מרשימים אורחים בשלושה צעדים פשוטים?
(א) משקיעים בשניים – שלושה מצרכים שווים במיוחד. *
(ב) מארגנים את הארוחה סביבם. **
(ג) מחייכים ואומרים כבדרך אגב: "אה, זה? קלי קלות, כלום עבודה, סתם זרקתי כמה דברים ביחד ויצא נחמד, נכון? ." ***
הערות מבהירות:
* מצרכים שווים במיוחד – לא בהכרח אומר שמדובר בהוצאה כספית גדולה יותר. לדוגמה: 300 גרם פילה סלמון טרי מאוד, יעלו לכם בערך כמו אריזת פילה סול קפוא. ואין בכלל ויכוח שסביצ'ה סלמון מרשים הרבה יותר מפילה סול בתנור.
** אם כבר רכשתם מצרכים שווים, תבנו סביבם את הארוחה. לא עוד- עורמים על השולחן את תכולת המקרר והמזווה, אלא נותנים כבוד לסעיף א' ומשדכים לו חברים נבחרים בלבד. במקרה הזה, לחם טוב או קרקרים ישלימו את המנה וידגישו את טעמה.
*** טוב זה לא ממש שקר, אתם באמת זורקים כמה דברים על הצלחת ויוצא נחמד. חוץ מזה, אחרי שמכינים פעם אחת, לומדים ואז זה הולך בקלי קלות ובמינימום עבודה.