פתאום בלי לשים לב הגיע החורף. סוף סוף אני יכולה לעצבן את אוהבי הקיץ הקופאים ולהסתובב עם שרוול קצר, תוך ניצול היתרונות של הגנים הרוסיים שלי. אני אוהבת להרגיש שקר ולא אכפת לי אם מטפטף קצת גשם, זה עושה לי מצב רוח מצויין ומספק תירוץ מעולה להכין אוכל מחמם שמרפד את הנשמה (... נו טוב, וגם את הגוף). יש משהו מופלא בלחזור הביתה, קופאים ורעבים ואז לשקוע בתבשיל חם, קרמי ומתקתק שמיד שם את הכול בפרספקטיבה הנכונה.
ובכל זאת, עכשיו לא באמת קר ובקושי ירד גשם. כשיהיה קר באמת, אני מבטיחה להכין משהו שידרוש לפחות שבוע של שנת חורף, כמו פלוב בוכרי או לזנייה עם שמנת וגבינות...
* אם אין טימין טרי, אפשר להשתמש בטימין יבש, אך יש להוסיף אותו עם השום. אם אין טימין בכלל, אפשר לוותר עליו ולהוסיף יחד עם השום מעט אורגנו או עלה דפנה.
** אני ממש אוהבת שילוב של פטריות וקינמון ולכן אני תמיד מוסיפה בזמן טיגון הפטריות קמצוץ קינמון ומעט פתיתי צ'ילי.