שתפו:

קציצות דגים

דגים

בקלי קלות

נטול גלוטן

חיפוש מתכונים:
מרכיבים:
  • שמן זית לטיגון
  • בצל גדול, קצוץ דק
  • 600 גרם דג לבן טחון, סחוט היטב
  • שורש כורכום טרי, מגורד דק
  • זוקיני או קישוא, מגורד דק וסחוט היטב
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון
הכנה:

1. מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל כרבע שעה, עד שהוא שחום. מניחים לו להצטנן מעט.

2. מניחים בקערה את הבצל ואת יתר המרכיבים למעט השמן לטיגון. מערבבים ולשים היטב לתערובת אחידה. מכסים ומניחים במקרר לשעה.

3. מחממים את השמן לטיגון בסיר עמוק או בווק. מכינים צלחת עם מגבות נייר, לספיגת השמן. השמן חם מספיק כאשר עולות בועות קטנות מכף עץ שמכניסים לשמן.

4. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומכניסים אותם לשמן החם. אל תעמיסו על הסיר/הווק, כדי לשמור על הטמפרטורה של השמן. מטגנים כל כדור 3-5 דקות מכל צד, מוציאים בכף מחוררת לצלחת שהכנתם. מגישים חם.