שתפו:

פנקייק בננה

מתוקים

פרווה

בקלי קלות

חיפוש מתכונים:

אוצרות שמוצאים באינטרנט:

  • תמונות חמודות להחריד של חיות אין לי אפילו יכולת לבטא את שמן.
  • רעיונות ומחשבות של אנשים שמוכיחים לך שאתה לא לבד – לא רק אתה חושב ככה, לא רק אתה מרגיש ככה ולא רק אתה מפחד מזה.
  • מתכונים שבחיים לא חשבתי שיעבדו אבל נראים כל כך טוב ונשמעים כל כך פשוטים עד שחייבים לנסות אותם.

 

מרכיבים:
  • ביצה
  • בננה בשלה
  • שמן קוקוס או חמאה לטיגון
הכנה:
  1. טורפים ביצה בקערה עם מזלג. 
  2. מוסיפים בננה בשלה ומועכים אותה לתוך הביצה. מערבבים היטב עד שיש בלילה אחידה. 
  3. מחממים שמן קוקוס/חמאה במחבת. 
  4. יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים אותה על אש בינונית נמוכה. חשוב להמשיך ולטגן על הצד הראשון עד שהפנקייק מבושל כמעט כולו (הבלילה למעלה כבר לא נוזלית). הופכים בזהירות לצד שני ומטגנים עוד כשלוש דקות. 

* הבלילה מספיקה לפנקייק גדול אחד או לכ-10 פנקייקס בגודל ביס. למרות הטירחה, יותר קל לטגן ולהפוך את הפנקייקס הקטנים.

** הפנקייק טעים כשלעצמו אבל שדכו אותו לרוטב שעשוי מתותים טריים טחונים עם ממתיק ווניל, מעט דבש/מייפל ופירות טריים ותקבלו ארוחת בוקר משודרגת.